BergOp 4.1 Belangrijke wijzigingen

Home/Laatste nieuws/BergOp 4.1 Belangrijke wijzigingen

BergOp 4.1 Belangrijke wijzigingen

716bafe7-52e8-4202-9fa3-92bc3933c725

Metingen
Een belangrijke verandering in BergOp is de introductie van de metingen. Elke afname noemen we voortaan een meting. Of het nu een enkele vragenlijst betreft, een set vragenlijsten, of een meting uit een vooraf ingesteld ROM-proces, ze worden op gelijke wijze beheerd en verwerkt in het overzicht metingen.

Status ‘nonrespons’
Om deze metingen goed te kunnen beheren wordt de status van de meting weergegeven. Deze status is gebaseerd op de status van de vragenlijst(en) in de meting. Zo krijgt een meting pas de status ‘ingevuld’ als alle vragenlijsten uit de meting zijn ingevuld. We wijzen u graag op de nieuwe status ‘nonrespons’. Een meting krijgt de status ‘nonrespons’ als de vervaldatum is verlopen, en de vragenlijsten niet zijn ingevuld. Voorheen was de naam van deze status ‘vervallen’.
Let op! Registreert u nu de reden van nonrespons via ROM-metingen? Het formulier voor het registreren van de reden nonrespons voor Stichting Benchmark GGZ is nog steeds beschikbaar. Het invullen van dit formulier heeft echter geen invloed meer op de status. Zie voor meer informatie de gebruikershandleiding.
83c12d1f-028c-456a-9b56-ae19800a6d23

Herinneringen en meldingen
Wanneer een meting per e-mail wordt afgenomen kunnen herinneringen en meldingen ingesteld worden. Herinneringen worden automatisch verstuurd op de ingeplande datum indien de vragenlijst nog niet is afgerond. Meldingen kunt u laten versturen naar verschillende personen binnen de organisatie, bijvoorbeeld als en vragenlijst is ingevuld. Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie.

Afnamemethode ‘direct invoeren’
Een andere belangrijke wijziging betreft de afnamemethoden ‘Overnemen van papier’ en ‘direct invoeren’. Beide afnamemethoden lijken erg op elkaar en worden door elkaar gebruikt. Daarom worden ze samengevoegd tot de afnamemethode ‘direct invoeren’.

2018-06-05T08:49:20+02:00
Go to Top