BergOp Vrijgevestigden

Home/BergOp Vrijgevestigden
BergOp Vrijgevestigden2021-11-30T15:29:53+01:00

BergOp Vrijgevestigden

BergOp heeft aparte offertes om het ook voor kleine zelfstandigen mogelijk te maken online hun vragenlijsten af te nemen. Het BergOp Vrijgevestigden pakket is specifiek bedoeld voor zelfstandige praktijken of vrijgevestigden met een klein aantal hulpverleners in dienst.

 Aantal actieve cliënten  0 – 50  51 – 100  101 – 250
 Bundelprijs  €307,77  €531,61  €755,43

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De prijzen worden jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI) van het CBS.

Bekijk hier een voorbeeld offerte voor BergOp Vrijgevestigden.

Inbegrepen bij uw licentie

Opstart en training

Bij de BergOp Vrijgevestigden licentie is een standaard Webinar beschikbaar. Deze Webinar wordt u gratis aangeboden, als onderdeel van het implementatieproces. Aanvullend krijgt u telefonische ondersteuning bij de implementatie van BergOp.

Vragenlijsten

Binnen BergOp heeft u de keuze uit meer dan 1.000 vragenlijsten. BergOp heeft een breed aanbod voor diverse categorieën en doelgroepen. Bekijk de volledige lijst met beschikbare instrumenten in BergOp. Sommige uitgevers rekenen kosten voor de afname van vragenlijsten, deze zijn niet inbegrepen bij de licentie. Staat de vragenlijst die u nodig heeft er niet tussen, of heeft u zelf een vragenlijst ontwikkeld? Op uw verzoek kunnen we vragenlijsten laten inbouwen in BergOp. We maken voor u een offerte op maat. Neem contact op voor meer informatie.

Extra opties

Meer weten?

Voor meer informatie over de kosten of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Praktikon.

BergOp aanschaffen

Neem bij interesse vrijblijvend contact op. We kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Ga naar de bovenkant