Dashboard Respons 2.0 per 1 april beschikbaar

Home/Laatste nieuws/Dashboard Respons 2.0 per 1 april beschikbaar

Dashboard Respons 2.0 per 1 april beschikbaar

 

In dit nieuwsbericht

  • Respons 2.0 komt eraan!
  • Bekijk de video
  • De vier verbeteringen uitgelegd
  • Wat kunt u nog meer verwachten?

 

Respons 2.0 komt eraan!

Vanaf 1 april vindt u het vernieuwde Respons-dashboard in BergOp. De vier belangrijkste verbeteringen op een rij:

  1. Gecombineerde respons bij aanvang en einde van de zorg
  2. Respons uitgesplitst naar informanttype, zoals ouder of professional
  3. Meerdere vragenlijsten én modules/teams in één grafiek
  4. Uitgebreide tabel met onder andere het aantal verzonden lijsten

Bekijk de video of lees hieronder verder.

De vier verbeteringen uitgelegd

Vanaf 1 april monitort u de respons binnen uw organisatie via ons vernieuwde dashboard: Respons 2.0. Deze nieuwe versie vervangt het huidige Respons-dashboard en is te vinden via het menu ‘Rapporteren’ in BergOp. De grafiek en export in het dashboard bieden nog beter inzicht in de respons en maken duidelijk waar het meten goed gaat en waar verbeteracties gewenst zijn.

We lichten de vier belangrijkste verbeteringen hieronder toe:

1. Gecombineerde respons

Naast de respons op één meetmoment, bijvoorbeeld bij aanvang van de zorg, kunt u in één grafiek de respons op twee meetmomenten bekijken: de gecombineerde respons. Welke ouders hebben zowel bij aanvang als bij einde van de zorg een vragenlijst ingevuld? Dit geeft u inzicht in de groep cliënten waarvoor u effecten kunt bekijken.

2. Respons per informanttype

Omdat de context waarin de cliënt gezien wordt medebepalend is voor de uitkomsten van gedragsvragenlijsten, zoals de CBCL, wordt de respons voortaan uitgesplitst naar informanttype. Zo kiest u voortaan voor de CBCL/6-18 ingevuld door ouders óf professionals.

3. Meerdere vragenlijsten én modules/teams in één grafiek

U kunt voortaan de respons op meerdere vragenlijsten én meerdere modules of teams in één grafiek naast elkaar zetten. Daaruit kunt u bijvoorbeeld opmaken welke teams extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het inzetten van vragenlijsten.

4. Tabel met verzonden lijsten
Onder de grafiek staat een tabel met aantallen en responspercentages. Voortaan kunt u ook zien hoeveel vragenlijsten naar cliënten zijn verzonden.

Wat kunt u nog meer verwachten?

De komende tijd gaan we deze en andere verbeteringen ook doorvoeren in Scores en Effecten: onze dashboard waarmee u de inhoudelijke resultaten van de afgenomen vragenlijsten kunt bekijken. Voor Scores en Effecten sluit u een aparte licentie af. Interesse? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon binnen Praktikon.

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over het vernieuwde Respons-dashboard? Of bent u benieuwd naar hoe u de respons binnen uw organisatie kunt verbeteren? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon binnen Praktikon.

 

2021-03-30T10:57:28+02:00maart, 2021|
Ga naar de bovenkant