Functies

Home/Functies
Functies2020-04-30T17:28:00+02:00

Ontdek de vele functies van BergOp

FunctiesOnze diensten stemmen we af op de  wensen en behoeften van uw instelling. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop. U kunt BergOp gebruiken om gegevens te meten, rapporteren en beheren.

Meten

Via BergOp kunnen op eenvoudige wijze vragenlijsten worden verzonden en afgenomen. Verder is het mogelijk om vragenlijsten klaar te zetten en op een gewenst moment automatisch te laten versturen door middel van ons plansysteem: de ROM-module.

Rapporteren

Nadat de vragenlijsten zijn ingevuld en verwerkt, zorgt BergOp voor een overzichtelijke weergave van de resultaten. Bekijk een individueel profiel om een behandeltraject te evalueren of om de resultaten met de cliënt terug te bespreken. Maak een export van de ruwe gegevens per vragenlijst om onderzoek te doen. Of genereer tabellen en grafieken op team- of locatieniveau om de effecten van de zorg in kaart te brengen via Dashboards in BergOp. BergOp faciliteert ook in aanlevering van gegevens aan derden, zoals gemeenten.

Beheren

BergOp is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook in beheer. Richt snel uw eigen organisatiestructuur in BergOp in, voeg cliënten en gebruikers toe en pas de inhoud van automatisch verzonden mails aan. U kunt uw BergOp-omgeving gemakkelijk koppelen aan uw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) of op landelijk niveau overzichtelijke dashboards opvragen.

Ga naar de bovenkant