Geslaagde BergOp gebruikersbijeenkomst 2018

//Geslaagde BergOp gebruikersbijeenkomst 2018

Geslaagde BergOp gebruikersbijeenkomst 2018

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen van BergOp? Hoe gaat het nieuwe resultatenscherm eruit zien? Wat is Feedback Informed Treatment? Deze en andere vragen kwamen aan bod bij de BergOp gebruikersbijeenkomst van vrijdag 23 maart bij DeVilla in Nijmegen. Bij de gebruikersbijeenkomst stond informatie-uitwisseling centraal. Nieuwe ontwikkelingen werden besproken, en er was volop ruimte voor vragen en discussie.

Projectleider Gert Kroes heette alle deelnemers welkom. Hierna presenteerde Afnen Amhaouech het nieuwe resultatenscherm en vertelde Rachel van der Rijken over Feedback Informed Treatment (FIT) en het portaal dat daarvoor ontwikkeld wordt. Daarna zijn de deelnemers opgesplitst in drie subgroepen. Eén groep zoomde in op het verhogen van de respons, een andere op de outcome-criteria en aanlevering aan gemeentes en een derde groep heeft de weergave van resultaten in (verloop)profielen besproken. De groepen presenteerden kort hun bevindingen, waarna de bijeenkomst werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Download hier het complete verslag van de gebruikersbijeenkomst maart 2018. Heeft u nog vragen? Neem contact op met één van onze medewerkers.

 

 

 

 

 

2018-06-05T08:49:17+00:00 april, 2018|