Het resultatenscherm is vernieuwd!

//Het resultatenscherm is vernieuwd!

Het resultatenscherm is vernieuwd!

In het resultatenscherm vindt u de resultaten en profielen terug van de ingevulde vragenlijsten van uw cliënt. Dit scherm is afgelopen weekend vernieuwd! Met deze overgang zorgen we ervoor dat het resultatenscherm meegaat met de nieuwste ontwikkelingen van BergOp. Daarnaast hebben we aanpassingen gedaan om de beveiliging up-to-date te houden.

Eén van de aanpassingen is de mogelijkheid om direct vanuit het resultatenscherm een meting toe te voegen. Daarnaast wordt het gemakkelijker om bij elke vragenlijst de vragen of het profiel te openen en een printversie op te vragen. Verder heeft het resultatenscherm een vernieuwde, frisse lay-out. De status van de vragenlijsten wordt voortaan weergegeven met een statuskleurtje, net zoals in het metingenscherm.

Tot slot is de knop aangepast die vanuit het cliëntenoverzicht leidt naar het resultatenscherm. Voortaan vindt u bij elke cliënt een opvallende knop ‘Resultaten’ in plaats van het rechthoekige resultaat-icoontje. Ook hiermee hopen wij het gebruiksgemak voor u te vergroten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op via info@bergop.net.

2018-06-05T08:49:17+02:00april, 2018|