Volwassenen

Home/Volwassenen
Volwassenen2018-06-05T08:49:14+02:00

BergOp voor instellingen voor volwassenen

VolwassenenHet is voor instellingen voor volwassenen belangrijk om goed zicht te hebben op de effectiviteit van behandelingen.

De toepassing van vragenlijsten heeft een grote meerwaarde voor diagnostiek, behandeling en evaluatie. Via BergOp kunnen vragenlijsten worden afgenomen en worden de resultaten inzichtelijk gemaakt. BergOp wordt gebruikt door instellingen voor volwassen GGZ, in de verslavingszorg en in audiologische centra.

Huidige gebruikers van BergOp

Er zijn al veel instellingen voor volwassenen die gebruik maken van de mogelijkheden van BergOp, bijvoorbeeld: De Viersprong, Kentalis, Leger des Heils en Tactus.

Vragenlijsten

Vragenlijsten en formulieren kunnen via BergOp online worden ingevuld door verschillende respondenten, zoals cliënt, partner, behandelaar of andere belangrijke betrokkenen. BergOp biedt veel  specifieke vragenlijsten voor de screening, diagnostiek, behandeling en evaluatie van volwassenen. Enkele voorbeelden zijn de ASR, BDI-II-NL, BSI, CQiv-amb, DASS-21, EQ5D, HADS, MATE, OQ45 en de SCL90. Bekijk hier een overzicht van alle vragenlijsten in BergOp.

Praktijkvoorbeelden

BergOp wordt bij instellingen voor  volwassenen niet alleen gebruikt voor het verwerken van individuele gegevens, maar ook voor onderzoek binnen instellingen of zelfs op landelijk niveau. Verder faciliteert BergOp in de aanlevering van SGB.
Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van andere gebruikers met BergOp? Bekijk de praktijkvoorbeelden.

Ga naar de bovenkant