Vrijgevestigden

Home/Vrijgevestigden
Vrijgevestigden2018-06-05T08:49:14+02:00

BergOp voor Vrijgevestigden

Ook voor vrijgevestigden is BergOp zeer geschikt. Speciaal voor deze groep biedt BergOp een goedkopere licentie aan. Zo zorgen we ervoor dat u als kleine instelling gebruik kunt maken van een passend systeem, zonder dat dit veel geld kost. Via BergOp kunnen vragenlijsten worden afgenomen en geanalyseerd en worden de resultaten inzichtelijk gemaakt.

Huidige gebruikers van BergOp

Er zijn veel  vrijgevestigden die al gebruik maken van de mogelijkheden van BergOp, bijvoorbeeld: Cenzo, De Gezinspraktijk, Kidz, Kruip Praktijk voor Kinder- en jeugdpsychotherapie en Psychologenpraktijk Ebbers.

Starten met BergOp

BergOp heeft speciale licentieprijzen voor vrijgevestigden. Deze vindt u hier.

Vragenlijsten

Vragenlijsten en formulieren kunnen via BergOp online worden ingevuld door verschillende respondenten, zoals cliënten, ouder(s), behandelaren of andere belangrijke informanten. BergOp biedt veel vragenlijsten voor screening, diagnostiek, behandeling en evaluatie, voor zowel kinderen als volwassenen. BergOp heeft beschikking over alle SBG-vragenlijsten; BSI, OQ.45-2 en SQ.48. Daarnaast beschikt BergOp over nog veel meer screenings- en diagnostiekvragenlijsten voor zowel jeugdigen als volwassenen. Bekijk hier een overzicht van alle vragenlijsten in BergOp.

SBG aanlevering

Vanaf 1 januari 2017 is iedere zorgaanbieder in de GGZ voor volwassenen (binnen de zorgverzekeringswet) verplicht ROM-data aan te leveren bij Stichting Benchmark GGZ (SBG). Vanaf 1 januari 2018 is er geen declaratie meer mogelijk als u geen overeenkomst heeft met SBG om ROM-data aan te leveren.

Praktikon kan de aanlevering van de ROM-gegevens in BergOp verzorgen. Indien u aanvullend gebruik wil maken van datalevering aan SBG, dan kost dit €178,50 per jaar. Voor de aanlevering aan SBG hoeft u enkel uw licentiesleutel en AGB-code door te geven bij uw contactpersoon binnen Praktikon. U ontvangt van ons een op maat gemaakte bewerkersovereenkomst en licentie.

Ga naar de bovenkant