Import- en muteerbestanden

/Import- en muteerbestanden
Import- en muteerbestanden2019-10-15T12:37:29+02:00

Import- en muteerbestanden

Met BergOp heeft u de mogelijkheid om meerdere gebruikers en cliënten in één keer te importeren. Daarnaast is het mogelijk in één keer voor een groep bestaande cliënten gegevens, zoals de Gemeentecode, te importeren. Tot slot kunt u voor een groep bestaande cliënten in één keer wijzigingen aanbrengen in hun zorgpakketten.

Importeren gebruikers

Hiervoor kunt u gebruikmaken van de functie ‘Importeren’ in het menu Gebruikersbeheer. Hieronder vindt u het format voor het importeren van gebruikers, met daarachter een link naar de toelichting.

Importeren nieuwe cliënten

Hiervoor kunt u gebruikmaken van de functie ‘Importeren’ in het menu Cliëntenbeheer. Hieronder vindt u het format voor het importeren van nieuwe cliënten, met daarachter een link naar de toelichting.

Importeren gegevens bij bestaande cliënten

Ook hiervoor kunt u gebruikmaken van de functie ‘Importeren’ in het menu Cliëntenbeheer. Hieronder vindt u de formats voor het importeren van gegevens bij bestaande cliënten, met onder de formats een link naar de toelichting. Let op dat u het juiste format kiest.

Toelichting importeren bij bestaande cliënten

Muteren zorgpakketten

Hiervoor kunt u gebruikmaken van de functie ‘Muteren zorgpakketten’ in het menu Cliëntenbeheer. Hieronder vindt u het format voor het muteren van zorgpakketten van bestaande cliënten, met daarachter een link naar de toelichting.

Meer weten?

Heeft u vragen over importeren of muteren in BergOp? Neem contact op met één van onze medewerkers. We helpen u graag verder.