Even voorstellen: relatiemanager Serra Elders

Even voorstellen: relatiemanager Serra Elders

"Hoi hoi,

Mijn naam is Serra Elders, 31 jaar en per 1 februari ben ik gestart als relatiemanager bij Praktikon. Mijn grote passie is (beach)volleybal, maar een andere sportactiviteit sla ik ook niet af. Een spelletje, een avond creatief bezig zijn of een terrasje in het zonnetje zijn ook geen onbekende activiteiten in mijn leven.

Tien jaar geleden na het afronden van mijn studie Pedagogiek ben ik begonnen in de jeugdzorg en later in de gehandicaptenzorg. In deze jaren heb ik veel praktijkervaring opgedaan bij diverse doelgroepen met uiteenlopende problematiek. Tijdens verschillende/bepaalde behandelsettingen heb ik zelf al met BergOp gewerkt. Bij het zien van de vacature bij Praktikon was ik enthousiast en nieuwsgierig naar het 'bedrijf' achter BergOp. In februari heb ik de overstap gemaakt en daar heb ik nog geen seconde spijt van.

Ik heb zin om met mijn praktijkervaring op zak samen met instellingen te kijken naar de implementatie van BergOp, maar ook naar 'wat levert het op' en 'wat kun je ermee'. Ik heb mijn start al als een warm welkom ervaren. Op naar een verdere samenwerking met mijn collega's en de externe partijen. Wie weet tot bij jullie op de werkvloer!"

 

Wij zijn erg blij dat Serra ons team is komen versterken en wensen haar veel succes en werkplezier!

Gerelateerde Uitgelicht

Wilt u graag

  • Meer informatie ontvangen over BergOp?
  • BergOp in actie zien middels een demo?
  • Een persoonlijke offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480

Voor technische support, neem contact op met onze technische helpdesk: 

024 - 70 09 738