Nieuw in BergOp: Kant en klare bouwblokken voor BI-tools

Nieuw in BergOp: Kant en klare bouwblokken voor BI-tools

Heeft u inzichtelijk wat het effect is van de behandelingen binnen uw organisatie? Wij helpen deze informatie eenvoudig te ontsluiten in uw eigen BI-tools, zoals dashboards en rapportages..

Met behulp van de Reliable Change Index (de RCI) meet u betrouwbaar of problemen zijn afgenomen. BergOp maakt deze gegevens toegankelijk en eenvoudig te interpreteren via individuele rapportages en dashboards. Met een effectprofiel is te zien of een cliënt vooruitgaat, stabiliseert, of achteruit is gegaan. Deze data zijn niet alleen individueel beschikbaar, maar ook op groepsniveau via onze Scores & Effecten dashboards.

Er zijn specifieke beslisregels om te bepalen of twee metingen geschikt zijn om een RCI mee te berekenen. Ook is er informatie nodig over de betrouwbaarheid, welke per vragenlijst verschilt. De RCI wordt, bijvoorbeeld door de gemeenten, gevraagd voor externe verantwoording en is een waardevolle indicator voor sturingsinformatie binnen zorgorganisaties. Niet vreemd dat wij al een aantal keer een periodieke datalevering van de RCI’s op verzoek van onze klanten hebben ingesteld.

Omdat we denken dat meer organisaties gebruik kunnen maken van een kant-en-klaar databestand met berekende RCI’s bieden wij deze datalevering vanaf nu als standaard aan. Vanzelfsprekend krijgt u van ons alleen RCI’s van geldige effectmetingen. Met deze kant-en klare bouwblokken hoeven er geen complexe beslisregels meer geprogrammeerd te worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met uw contactpersoon bij Praktikon of stuur een mailtje naar info@bergop.net.

Gerelateerde Uitgelicht

Wilt u graag

  • Meer informatie ontvangen over BergOp?
  • BergOp in actie zien middels een demo?
  • Een persoonlijke offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480

Voor technische support, neem contact op met onze technische helpdesk: 

024 - 70 09 738