Nu beschikbaar: het Scores en Effecten - Trends dashboard

Nu beschikbaar: het Scores en Effecten - Trends dashboard

De dashboards in BergOp blijven continu in ontwikkeling. Per 1 maart is het Scores en Effecten dashboard uitgebreid met twee nieuwe tabbladen, namelijk Scores – Trends en Effecten – Trends. Deze nieuwe tabbladen zijn toegevoegd voor alle organisaties die een licentie hebben voor de Scores en Effecten dashboards.

Het doel van de nieuwe tabbladen is om scores en effecten van groepen cliënten over de tijd heen te kunnen vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld de gemiddelde scores bij aanvang van de zorg voor een module over meerdere jaren of kwartalen in één grafiek bekijken. Ook kun je effectmetingen per jaar of kwartaal naast elkaar weergeven in een grafiek. Zo krijg je snel een overzicht van de ontwikkeling van de Effect Sizes en RCI’s over de jaren of kwartalen heen.

Overzicht complete aanbod vragenlijsten
In het instrumentenoverzicht ziet u precies van welke vragenlijsten u Scores en Effecten (en trends) kunt opvragen. We breiden het aanbod van vragenlijsten in de dashboards regelmatig uit. Mist u vragenlijsten? Laat het ons gerust weten.

Tarieven en contact
Voor Scores en Effecten sluit u een aparte licentie af. De tarieven vindt u hier. Interesse? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Praktikon. Laat het ook gerust weten als u nog vragen heeft over de nieuwe tabbladen.

 

Maart 2023

Gerelateerde Uitgelicht

Wilt u graag

  • Meer informatie ontvangen over BergOp?
  • BergOp in actie zien middels een demo?
  • Een persoonlijke offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en we reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Bellen kan ook:

024 – 36 15 480

Voor technische support, neem contact op met onze technische helpdesk: 

024 - 70 09 738