Dashboards

Home/Dashboards
Dashboards2018-06-05T08:49:10+02:00

Dashboards

Gegevens die u verzamelt in BergOp kunnen inzichtelijk worden gemaakt door middel van dashboards. Dit zijn grafische en interactieve overzichten, bijvoorbeeld van gemiddelde behandeluitkomsten per team of interventie. Deze dashboards geven u inzicht in de kwaliteit en effectiviteit van het zorgaanbod en bieden aanknopingspunten voor verdere verbetering van de zorg. De dashboards tonen bijvoorbeeld informatie met betrekking tot respons, gemiddelde scores bij aanvang of uitkomsten van effectmetingen voor verschillende teams, modules en locaties. Tevens is het mogelijk om de grafieken te exporteren, zodat ze verwerkt kunnen worden in rapportages. Voor het ontwikkelen van de dashboards werken we met QlikView. Dit programma is gekoppeld aan BergOp, zodat de gegevens die u opvraagt altijd up-to-date zijn.

Rapportage op maat

Praktikon biedt een aantal standaarddashboards aan die voor uw organisatie op maat kunnen worden gemaakt. U kunt diverse overzichten krijgen, bijvoorbeeld van hoe vaak een bepaalde vragenlijst is afgenomen per maand, of wat het effect is van een bepaalde behandelmethode. Naast de gegevens uit BergOp kunnen in deze dashboards ook gegevens uit andere databases worden toegevoegd via automatische datalinks, bijvoorbeeld met een elektronisch cliëntendossier.

De dashboards bevatten meerdere grafieken die zijn aan te passen aan uw wensen. Gegevens kunnen worden weergegeven op team-, module- of organisatieniveau en u kunt zelf de periode selecteren waarover u informatie wilt terugzien. Op deze manier kunt u direct zicht krijgen op de belangrijkste ontwikkelingen in uw instelling. De overzichten kunnen worden gebruikt in de dagelijkse praktijk, of om het beleid te evalueren en bij te sturen.

Tot slot biedt Praktikon dashboards aan die betrekking hebben op prestatie-indicatoren, zie voor meer informatie ‘Outcome-indicatoren helder in beeld’. Deze dashboards zijn ontwikkeld om de informatie-uitwisseling tussen gemeenten en instellingen te vergemakkelijken.

Interesse?

Neem voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte contact op met Praktikon.

Bekijk de video of download de folder over QlikView en BergOp.

Ga naar de bovenkant