MijnBergOp responsive: C-toets OBC 2.0

/, Laatste nieuws/MijnBergOp responsive: C-toets OBC 2.0

MijnBergOp responsive: C-toets OBC 2.0

Het invullen van vragenlijsten in MijnBergOp gebeurt steeds vaker via een smartphone of tablet. Daarom is het handig als de weergave van de vragenlijst is afgestemd op het apparaat waarop het getoond wordt.

De C-toets OBC 2.0 is nu responsive: we hebben een nieuwe weergave ontwikkeld die zich aanpast aan het apparaat dat u gebruikt, zodat de vragen en antwoordopties altijd duidelijk in beeld zijn.

De C-toets OBC 2.0 is specifiek ontwikkeld met en voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. Voor hen zijn de grote iconen prettig en is het overzichtelijk dat er altijd maar één vraag per keer wordt getoond. Ook bij volwassenen met een licht verstandelijke beperking en binnen de reguliere Jeugdhulp blijkt dit instrument goed toepasbaar.

De C-toets OBC 2.0 is opgenomen in de waaier met cliëntervaringsinstrumenten van de VGN. Wilt u deze vragenlijst via BergOp gebruiken? Neem dan contact met ons op.*

* Het gebruikersrecht voor deze vragenlijst is voorbehouden aan leden van de Vereniging Orthopedagogische Behandelcentra (VOBC). Als u geen lid bent dient u voor gebruik toestemming te krijgen van de VOBC. Mail hiervoor met e.merkus@vobc.nu.

2018-12-03T14:05:37+02:00november, 2018|